Vanliga rädslor vid implentering av en GPS spårare: Del 1

GPS Tracker: Debunking dina skräck

Så du har hört att en GPS-tracker kan vara en smart investering för din flotta förare, men du är fortfarande rädd för att köpa? Kanske som en företagare, med flottor av förare, om allt du orolig att hålla huvudet ovanför vattenytan så att du inte har verkligen tagit sig tid att fundera på om en GPS-tracker verkligen kan vara en stor investering för ditt företag. Kanske du inte har varit villiga att hash ut budgetering detaljer eller forskning vad en GPS-tracker handlar om på grund av rädsla att det inte är värt det. I del ett av denna serie kommer vi att ge er lite säkerhet om nyttan av GPS-trackers.

Din rädsla: Jag tror inte att det kan hjälpa.

Assurance: Du kan använda en GPS-tracker för att veta om din flotta förare är fortkörning, lyda trafiklagar, för att se hur många miles de körde och om de tomgång i onödan. Du kan enkelt se på en levande tillgång GPS-tracker karta var dina fordon är och vad de gör. Du kan också ge dina förare med turn-by-turn anvisningar för att undvika byggzoner eller högtrafikerade områden, som får dina drivrutiner till sina destinationer snabbare och säkrare. En GPS-tracker kan också programmeras att schema påminnelser för dig, informera dig när fordonsunderhåll förfaller. Allt av denna kunskap är till hands tack vare en GPS-tracker. Att ha förmågan att övervaka flottor är ett fantastiskt sätt att utmärka ditt företags kundservice, effektivitet och produktivitet.

Allt detta låter ganska bra, eller hur? Stannade ögonen öppna för del två av denna serie där vi kommer avslöja några fler rädslor du kan ha och beskriva fler sätt som GPS är en smart investering för framtiden för ditt företag.