GPS spårare kan sänka din försäkringspremie på ditt fordon

GPS Tracker: Skaffa Auto Insurance Rabatter

Bilförsäkringar är något som alla måste ha. Det är den där irriterande nödvändighet som alla hatar pga lagt månatlig kostnad, men tänk om det fanns ett sätt din flotta kan faktiskt spara pengar på auto försäkring?

Du kanske tänker att bara informera försäkringsbolaget muntligt om dina säkraste förare ute på fältet kommer att få dig någonstans, men allt det kommer att få dig är, möjligen, applåder eller en klapp på ryggen. Det är trevligt, men vad du verkligen vill ha är ett bevis för att visa de försäkringsbolag som du verkligen har säkra förare ute. En GPS-tracker är din biljett till att få auto försäkring rabatter. Med en GPS-tracker övervaka dina flottor kommer du att ha bevis för att dina drivrutiner följer drivande lagar och att de är i överensstämmelse med hastighetsgränser.

Att ha osäkra förare kan höja försäkring priser med i genomsnitt 12,5 procent. Realistiskt, finns det inget bergsäkert sätt att veta om du anställer endast säkra förare. Din lösning på detta skulle vara att använda GPS-trackers i dina flotta bilar för att hjälpa till att öka förarens prestanda. När folk vet att de efterlevs, de tenderar att arbeta mer effektivt. En stor sak om en GPS-tracker är att det kan spela in hårda bryta, accelerationsnivåer och pågående körhastighet. Genom revision drivrutiner kan du behålla bevis på att drivrutinerna verkligen är de säkraste förare ute på vägarna. På så sätt kan du rädda ditt företag från att smällde med högre försäkringspremier.

Som en extra bonus, kommer många försäkringsbolag även ge företag som använder ett GPS-tracker-system i sina fordon en rabatt. Inte bara GPS trackers förbättra säkerheten, de också minskar risken för stöld. Med en levande tillgång GPS-tracker kartan kan du peka ut var flottor är på och få meddelanden om obehörig fordonsrörelser. Om något sparar ett försäkringsbolag från att behöva arbeta en fordran, de tenderar att uppskatta det, eftersom de kan spara pengar och tid. GPS-tracker är som försäkringsbolagets bästa vän i det avseendet.

Så, bara för att du måste ha automatisk försäkring betyder inte att det måste vara en smärta i nacken. Lämna det till en GPS-tracker för att hjälpa dig att sänka dina priser Bilförsäkringar genom att kunna ge dig de bevis du behöver för att visa att dina drivrutiner är säkra och att ditt företag är en låg risk klient till försäkringsbolagen.