GPS spårare: tillämpa nya, värdefulla Fordonsuppgraderingar 2015

GPS-tracker: Uppgraderingar vs. inköp fordons

GPS trackers är mer än bara en trend, de blir en nödvändighet för många företag. Det är ”ut med det gamla och in med det nya” sätt att göra affärer med ankomsten av 2015. Med varje nytt år företagsledare vill förbättra sina rutiner. Som vanligt, CK Commercial Vehicle Research genomfört sin årliga forskning med kommersiella och statliga förare av tunga lastbilar. Deras undersökning från 2014 jämfört förändringar mellan år 2014 och 2013 i syfte att förutsäga hur många fordon företag skulle köpa för det kommande året.

Statistiken samlas in från undersökningen visade att de flesta företag planerar att köpa mindre än under tidigare år. Denna prognos gjordes mot bakgrund av bristen på kvalificerade förare hela branschen. På grund av det begränsade antalet förare, kommer mängden lastbilar varje företag kan köra oundvikligen minska. Medan bristen föraren är inte ett nytt problem, är resultatet av de begränsade förare ändra vad företagsledare vill ha för framtiden.

Baserat på tidigare inköp tendenser, möjligen relaterade till bristen föraren, är företagsledare som vill uppgradera sina nuvarande fordon istället för att köpa mer. Om det ska finnas nya inköp 2015, sägs det att majoriteten av dem kommer att vara för fordon med adaptiv farthållare och andra förar bekvämligheter. En mycket viktig uppgradering som skulle kunna göra chefernas och förarnas liv lite lättare skulle vara installation av GPS-trackers.

GPS trackers skulle hjälpa företagsledare så mycket att de skulle få mer tid att fokusera på andra affärsbehov. Eftersom det finns en brist på aktuella drivrutiner, chefer vill vara säker på att de förare de har är att vara säkra och att köra effektivt. GPS trackers kan hjälpa till med övervakning av förarens hastighet, dödtid och ge fordonsunderhålls påminnelser. Eftersom företagsledare skulle kunna spåra förare statik de kunde belöna sina bästa förare på en regelbunden basis. Detta skulle öka moralen hos aktuella drivrutiner och vara ett bra incitament för framtida förare.

Med tillägg av GPS-trackers på fordon de aktuella fordonen skulle vara ännu bättre och med uppgraderingar sker av nya fordon inköp, har i år potential att bli en mycket bra räkenskapsår.