GPS spårare och akutsjukvårdstjänster

GPS-tracker: Förbättra sjukvård

GPS trackers installeras, i hela landet, i många typer av fordon, inklusive ambulansfordon. Nyårsafton är en tid på året då många människor är ute och har kul, men tyvärr, risken för olyckor ökar också. Det skulle vara fantastiskt att kunna skicka räddningstjänst för akutsjukvård fordon med GPS-spårning för att ge den snabbaste svarstid och för att kunna spåra dem oftare när de är i-route. Efter patienterna har transporterats, kan GPS-tracker-systemet också förbättra fakturering noggrannhet.

Att ta sig till en nödsituation snabbt är av yttersta vikt att ambulansfordon. Med patienterna tillbaka till sjukhuset snabbt är också viktigt. Det bästa avsändande kan göras med turn-by-turn anvisningar till platsen för patientens pick-up. Om det finns byggzoner eller andra hinder, kan sändning manager se dem på GPS-tracker och vidarebefordra meddelandet till förarna. De kan också omdirigera förarna genom att visa dem den snabbaste, alternativ rutt. Varje sekund räknas i att rädda ett liv, så att denna information på en fingertopp touch är kritisk.

Att kunna ha frekventa uppdateringar är också ett mycket kraftfullt verktyg. Vissa GPS trackers uppdatera var tionde sekund för när en nödsituation uppstår. Detta sätt räddningstjänst för akutsjukvård fordon kommer att ha ständiga uppdateringar medan den är i väg till och från sjukhuset. Det är ingen tvekan om att dessa standarder, kan GPS-spårning vara en livräddare.

Senare kan det GPS-tracker-systemet hjälpa till med faktureringsprocessen. Efter patienter har transporterats på ett säkert sätt till sjukhuset, kan en rapport genereras som visar körsträcka driven, tiden och körsträckan. Detta kommer att stå för en bättre fakturering noggrannhet för patienterna. Dessutom kommer det att förbättra kundservicen och skära ned på fakturering. Informationen kan också dras senare i sjukhusjournaler vilse eller om de behövs igen som GPS-tracker kommer hålla informationen registreras.

Låt inte dina ambulansfordon vara föråldrad, rädda liv snabbare med GPS-spårning.