GPS-spårare som verktyg: Del 2

GPS Tracker: Rätt verktyg för jobbet!

GPS trackers erbjuda företag allt en robust samling rapporteringsverktyg som verkligen komma till hands för dem som vill eliminera onödiga kostnader och nötkött upp deras resultat.

Om en förare rapportkort och Geofence tekniken inte var tillräckligt för att övertyga dig om hur nyttigt GPS en tracker kan vara, här är några fler sätt som GPS trackers kommer att revolutionera ditt sätt att göra affärer.

Flera statliga rapporter: Om du är ett rikstäckande företag och kräver dina anställda att hålla reda på information från varje stat, kommer en GPS-tracker-system gör dina jobb så mycket lättare. Vi erbjuder rapporter som ger dig en uppdelning av all information du behöver utan utrymme för fel som uppstår genom gissa. State miles rapporten kommer att spara så mycket tid och erbjuda dig bättre precision över hela linjen.

Mätarställning: Vid åtkomst din körsträcka rapport, kommer du att märka gas körsträcka, underhållsplaner, fordonsrapporter och mycket mer. På en sida, kommer du att ha GPS tracker verktyg och information som skulle kunna hålla dig från skulder på vägen.

Driver hastighetsbeteende: När denna rapport öppnas, kommer GPS-tracker-systemet visar diagram som höjdpunkt efter färg, din förarens hastighet vanor. Om du ser vissa förare kontinuerligt gå för fort, kan du proaktivt minska problemet innan det orsakar för mycket slitage på ditt fordon, eller ännu värre, orsaker och olycka. Genom att skapa en säkrare förare, är du också mindre av en skuld till ditt försäkringsbolag. Om du märker att dina förare continueing att gå lägre än hastighetsbegränsningen, har du möjlighet att undersöka möjligheten till en bättre väg till och från den destinationen.

Nip driven tomgång i sin linda: Tomgång är en av de största sätten att titta på dina pengar gå ut genom fönstret. Många människor har en missuppfattningar om slöseri med bränsle inblandade i tomgång. Vi har hört, ”Om jag inte kör jag inte slösa gas” eller ”stoppa och sedan starta om avfall motor mer gas än om jag lämnar bara motorn igång.” Dessa osanningar leder till mer pengar förlust än vi bryr diskutera. En GPS-tracker, kommer att ge bevis du behöver dem fastnat i denna felaktiga mentalitet.

Tro det eller ej, detta är inte slutet på listan över funktioner och rapporter som vi erbjuder på US Fleet Tracking. Våra GPS tracker system erbjuder våra kunder många fler verktyg för sina verktygsbälten. Vi skulle älska möjlighet att besöka med dig om dina affärsmål för kommande kvartal, och hur genomför en GPS-tracker system kan hjälpa dig att komma dit.