Använg GPS-spårare för att skydda dina byggfordon från stöld

GPS Tracker: Din antistöldslösning

Stöld av dina anläggningsfordon kan skicka ditt företag till en frenetisk panik och det kan vara en mycket dyr återhämtning. Inte bara är du belastas med kostnader för ersättningsfordon, men det blir en fråga för fordonsparker, som inte bara förlorar ovärderliga verktyg, utan också betala priset för driftstopp i verksamheten och eventuell ökning av försäkringspremier. Enligt National Insurance Crime Bureaus Faktablad (https://www.nicb.org), ”stöld av tung utrustning är ett växande problem i hela Nordamerika. I många fall har dessa sofistikerade brottslingar har utrustning inköpslistor ”Dessa är de tre typer av utrustning som oftast stjäls.:

1.) Minilastare
2.) Grävlastare
3.) Generatorer

De professionella tjuvar, uppenbarligen, vill ta föremål som de kan snabbt sälja för den högsta vinsten. För byggbranschen knappt hälften av stölder inträffar för lätta fordon, släpvagnar och arbete lastbilar. Innan du blir ett offer och tvingad att ta en affärsförlust, skaffa en GPS-tracker. En GPS-tracker är den perfekta lösningen för att bevaka dyrbara fordonsdelar och alltid veta var dina flottor är belägna är ett av de bästa sätten att förbjuda stöld. Dessutom, om en konstruktion fordonet inte är tänkt att tas bort från en byggarbetsplats kan du ha levande tillgång med landmärke varningar.

Genom att lägga till en GPS-tracker kan du ha förstahandsinformation observation av din flotta vistelseort och den kunskap som behövs för att återta stulen egendom snabbt. Anledningen till att detta fungerar är att du kan se den aktuella platsen av ett fordon på en mycket lättläst karta som skulle vara till nytta information för att ge till myndigheter. Med en GPS-tracker som du kommer att titta på dina tillgångar, vilket innebär att titta på din nedersta raden och slutgiltigt innebär att du sparar pengar.